Käyttövalmiit aurinkopaneeliratkaisut laadukkaasti ja helposti Avaimet käteen-toimituksena

Me Vesnomilla toteutamme käyttövalmiita aurinkopaneeliratkaisuja omakotitaloihin Avaimet käteen-toimituksella. Saat meiltä yhdellä selkeällä sopimuksella Suomen vaativissa olosuhteissa testatut Scanofficen aurinkosähköjärjestelmät suunnittelusta viimeisen ruuvin asennukseen ja käyttöopastukseen.

Lämmitä omaa kiinteistöä aurinkoenergialla ja tuota tarvitsemasi käyttösähkö ympäristöystävällisesti. Aurinkopaneeleilla voit pienentää oman kodin sähkölaskua. Saat järjestelmän investoinnille vakaan ja varman tuoton. Pienennä samalla omaa hiilijalanjälkeä ja tee aito ympäristöteko puhtaalla, täysin uudistuvalla, aurinkoenergialla. Ylijäämäsähkön voit myydä sähköyhtiöllesi.

Puhdasta ja ilmaista aurinkoenergiaa

Lähes jokaisen suomalaisen talon tontille paistaa aurinko vuoden jokaisena päivänä. Suomen pohjoisin Lappi ja kaamosaika muodostavat poikkeuksen. Vastaavasti aurinko paistaa siellä kesällä taukoamatta. Tätä ilmaista aurinkoenergiaa kannattaa hyödyntää kodin sähköntuotannossa.

Sähkön hintakehitys kuriin

Viime vuosina sähkön siirtomaksut ovat olleet julkisessa keskustelussa. Kasvaneet sähkölaskut ja sähkön siirtohinnat ovat saaneet paljon kritiikkiä. Tarkan seurannan ja tilastoinnin vuoksi voidaan todeta, että omakotiasujan sähkölasku on ennemmin kasvanut kuin laskenut. Sähkölasku on voinut karata jo kohtuuttoman suureksi muihin kotitalouden kuluihin suhteutettuna.

Talouden suunnittelu on haastavampaa kasvaneiden sähkölaskujen vuoksi. Rahoja on vaikea saada riittämään itselle mieluisten asioiden ostamiseen. Sähkön siirtomaksun osuuskin voi olla jo kohtuuttoman suuri koko sähkölaskusta. Tietäneekö kukaan jatkavatko sähkön siirtohinnat edelleen nousuaan. Suuri sähkölasku saattaa mennä jo talon asujan ja laskunmaksajan tunteisiin.

Oma ajatus ja toiminta kannattaa ohjata peloista elämää ja hyvinvointia edistäviin asioihin. Nousseiden siirtohintojen sijaan voisi maksaa omaa energiantuotantolaitosta. Se pienentäisi sähkölaskua ja mahdollistaisi rahan käyttämisen, muuhun, itselle tärkeisiin asioihin. Laskun maksun sijaan voisi hymyillen katsoa omaa energiatuotantolaitosta ja todeta sähkömittarin pyörivän itselle edulliseen suuntaan.

Ympäristövastuullista sähkönkulutusta

Ilmastonmuutos huolettaa monia ihmisiä. Elinympäristöistä keskustellaan laajasti ja moneen eri sävyyn. Ympäristötietoisuus on myös kasvanut. Yhä useampi kuluttaja ja kiinteistön omistaja on tietoisempi siitä, miten omassa kodissa käytettävä sähköenergia on tuotettu. Oma hiilijalanjälki halutaan pienemmäksi ja ajatuksena on jättää maailma puhtaampana seuraaville sukupolville.

Oman kotitalouden sähkönkäytön hiilijalanjälkeä voi pienentää. Epäekologiset energiaratkaisut väistyvät ympäristöystävällisten ratkaisujen tieltä, kun haetaan ratkaisuja millä tavalla omaa hiilijalanjälkeä saisi pienemmäksi. Kodissa käytettävä sähköenergia voidaan tuottaa vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti ilman ydinvoimaa ja fossiilisia polttoaineita.

Ympäristön tuhoutumiseen ja elinympäristöjen saastumiseen voi vaikuttaa omilla valinnoilla. Ympäristön voi jättää puhtaampana tuleville sukupolville. Samalla varmistaa sen, että tulevat sukupolvet voivat myös nauttia luonnosta ja puhtaasta ympäristöstä. Ja omakin elämä on mukava asua energiataloudellisessa kodissa ja puhtaassa ympäristössä. Maapallon ja ympäristön eteen voi tehdä oikeita aitoja asioita. Puhdasta aurinkoenergiaa voi tuottaa myös itse omalla aurinkopaneelijärjestelmällä.

Me Vesnomilla myymme ja asennamme käyttövalmiita, Suomen vaativissa olosuhteissa testattuja, Scanoffice aurinkosähköjärjestelmiä omakotitaloihin Avaimet käteen-toimituksena.

Saat meiltä yhdellä selkeällä sopimuksella koko aurinkopaneelijärjestelmän suunnittelun, täydellisen asennustyön ja käyttöopastuksen.

Valjasta puhdas aurinkoenergia sähköntuottoon

Haluatko tuottaa itse puhdasta uusiutuvaa energiaa?

Valjasta omalle tontille paistavan auringon valo ja lämpö oman kodin sähköenergian tuotantoon.

Saat meiltä yhdellä selkeällä sopimuksella koko aurinkopaneelijärjestelmän suunnittelun, täydellisen asennustyön ja käyttöopastuksen.
Aurinkovoimaloiden hintojen lasku ja energia tuoton kasvu ovat tehneet aurinkosähköjärjestelmistä potentiaalisen vaihtoehdon sähkölaskujen pienentämiseen.

Vesnom aurinkopaneelijärjestelmän hyödyt:

 • Ilmaista sähköä maaliskuulta lokakuulle.
 • Toimii optimaalisesti Suomen viileissä ja valoisissa olosuhteissa.
 • Nykyaikainen kodin energiantuotanto.
 • Käyttöopastuksella tehoja irti järjestelmästä.

Heitä hyvästi isoille sähkölaskuille

Haluatko vähentää ostosähkön määrää? Haluatko investoinnillesi vakaan ja varman tuoton?

Ota sähkön ja sähkönsiirron hinnan nousu hallintaan omalla aurinkopaneelijärjestelmällä.

Siirtohintojen nousu ja sähkön kokonaishinnan tuplaantuminen viimeisen 20 vuoden aikana ovat luoneet painetta uusien sähkönhankintaratkaisujen löytämiseen.

Laadukas aurinkosähköjärjestelmä tuottaa kiinteistöllesi energiaa kymmeniä vuosia, vuosittain jopa 5–10 prosenttia investoinnin arvosta. Sähkölaskusi pienenee ja aurinkovoimalasi kannattavuus paranee, sähkön hinnan noustessa.

Vesnom aurinkopaneelijärjestelmän hyödyt:

 • Sähkölaskuille kyytiä.
 • Voit myydä ylijäämäsähkösi sähköyhtiöllesi.
 • Paneelien asennustyö oikeuttaa kotitalousvähennykseen.
 • Kiinteistön jälleenmyyntiarvo nousee.

Kanna ympäristövastuusi energia-asioissa

Haluatko tehdä konkreettisia ympäristötekoja ja tuottaa itse puhdasta uusiutuvaa energiaa?

Kanna ympäristövastuusi ja investoi omaan ympäristöystävälliseen aurinkopaneelijärjestelmään.

Tuottamalla itse omassa kodissa käytettävän sähköenergian hillitset ilmastonmuutoksen kiihtymistä ja pienennät oman kiinteistön ja asumisen hiilijalanjälkeä.

Kannat vastuusi paremmasta ympäristöstä seuraaville sukupolville, kun sähköenergia tuotetaan ympäristöystävällisesti puhtaasti luontaisesti uusiutuvalla aurinkoenergialla ilman ydinvoimaa ja fossiilisia polttoaineita.

Vesnom aurinkopaneelijärjestelmän hyödyt:

 • 100 % varman tiedon energian puhtaudesta
 • Ympäristöystävällinen valinta parantaa kiinteistösi energiatehokkuutta.
 • Jopa 30 vuoden tehotakuu.
 • Pienempi hiilijalanjälki.

Me Vesnomilla tarjoamme asiakkaille kilpailukykyiseen hintaan markkinoiden parhaat aurinkosähkötuotteet! Ota rohkeasti yhteyttä meihin!

TESTAA KANNATTAISIKO SINUN SIIRTYÄ AURINKOENERGIAAN

Käyttämällä ilmaista palveluamme saat selvitettyä, millainen aurinkosähköjärjestelmä olisi sinulle kaikkein paras. Palvelussa voit itse tehdä valintoja järjestelmän koon ja sijainnin suhteen. Antamiesi tietojen mukaan laskemme, miten paljon aurinkosähköstä voit hyötyä.

Aurinkoenergian hyödyt

Ympäristöystävällinen valinta parantaa kiinteistösi energiatehokkuutta.
Ilmaista sähköä maaliskuulta lokakuulle.
Toimii optimaalisesti Suomen viileissä ja valoisissa olosuhteissa.
Jopa 30 vuoden tehotakuu.
Voit myydä ylijäämäsähkösi sähköyhtiöllesi.
Paneelien asennustyö oikeuttaa kotitalousvähennykseen.

Kysy lisää alueesi edustajalta ›

Usein kysytyt kysymykset

Miten saan aurinkosähköjärjestelmän käyttööni?

1. Ota yhteyttä meihin 
Soitamme sinulle ja suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva aurinkopaneelipaketti! 
2. Tulemme kartoituskäynnille kotiisi  
Tulemme tarvittaessa tarkentamaan suunnitelman paikan päälle, ja kun olemme päätyneet yhdessä sopivaan vaihtoehtoon, sovimme asennuspäivästä.
3. Asennus hoituu hetkessä  
Asennuksen tekevät asiantuntevat asentajamme, jotka tuntevat sekä aurinkopaneelit että niiden asennuksen pitkällä kokemuksella.  
4. Autamme sinut alkuun aurinkopaneelien käytössä  
Saat paneelit heti käyttöösi. Tuotat puhdasta sähköä auringosta, vähennät ostosähkön määrää ja etkä maksa veroja tuottamastasi sähkön osuudesta!

Kuuluuko asennus Vesnomin aurinkosähköjärjestelmään?

Kyllä. Asennuksen lisäksi annamme aurinkosähköjärjestelmällenne käyttöopastuksen.

Mitä Vesnomin aurinkosähköjärjestelmään kuuluu?

Aurinkosähköjärjestelmällä tarkoitamme aurinkovoimalaa, johon Vesnomilla kuuluvat

 • aurinkopaneelit ja niiden kiinnitystelineet
 • sähkökaapelit
 • turvakytkin
 • invertterit.

Invertterit muuntavat aurinkopaneeleiden tuottaman tasavirran tavalliseen sähköverkkoon soveltuvaksi vaihtovirraksi.

Kuinka pitkään järjestelmä kestää?

Vesnomin aurinkosähköjärjestelmät on suunniteltu kestämään vuosikymmeniä, ja tuottamaan energiaa kymmeniä vuosia, vuoden aikana jopa 5–10 prosenttia investoinnista. Myös päivitysten ja varaosien saatavuus on turvattu koko aurinkovoimalan elinkaaren ajan.

Voinko saada aurinkosähköjärjestelmän asennuksesta kotitalousvähennystä?

Sinulla on oikeus kotitalousvähennykseen, kun teemme sinulle aurinkosähköjärjestelmän asennuksen kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi. Voit saada kotitalousvähennyksen myös omien tai puolisosi vanhempien ja isovanhempien kotona tehtäviin asennuksiin, jos osallistut sen kustannuksiin.
Myös avopuoliso voi saada kotitalousvähennyksen, vaikka hänellä ei olisi omistusoikeutta asuntoon. Lisätietoa voit kysyä asiantuntijaltamme.
Tarkan kotitalousvähennyksen määrän laskemme tarjouksen yhteydessä.

Voinko maksaa aurinkosähköjärjestelmän erissä?

Tarjoamme kaikkiin tekeemiimme urakoihin maksuvaihtoehdoksi rahoituksen, jonka maksu voidaan jakaa jopa 84 kuukauden maksueriin. Rahoituksen voi maksaa joustavasti myös nopeammin. Kuukausierän suuruus on 50 eurosta ylöspäin remontin kokonaishinnasta riippuen.

Kokemuksia VESNOMISTA

Pyydä tarjous

Jätä meille yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Olen kiinnostunut seuraavista Vesnomin palveluista: