Säästöä ilma-vesilämpöpumpulla

Tämä energiansäästäjä sopii erinomaisesti niin omakotitaloihin kuin suurempiinkiin kiinteistöihin, riippumatta lämmönlähteistä. Saavutetuilla säästöillä katetaan jo muutamassa vuodessa laitteiston hankintakustannukset ja kiinteistön arvo nousee välittömästi asennuksen jälkeen.

Ilmavesilämpöpumppu voi olla talon ainut lämmönlähde. Vaihtoehtoisesti Energiansäästäjä - mallilla voidaan kattaa rakennuksen vuotuisesta lämmitystarpeesta n. 80% ja vain kaikkein kovimmilla pakkasilla otetaan lisälämpöä kiinteistön olemassa olevasta lämmitysjärjestelmästä. Näin vuotuisesta lämmityskustannuksesta saadaan jopa puolet pois!

Miksi valita VESNOM ilmavesilämpöpumppu?

Ainutlaatuisen tehokas VESPAK logistiikka- ja asennusjärjestelmä.
Säästöä jopa 50% lämmityskustannuksista.
Yli 200 asennettua ilmavesilämpöpumppua.

Tutustu ainutlaatuiseen VESPAK - järjestelmään ›

Usein kysytyt kysymykset

Miten ilmavesilämpöpumppu eroaa maalämpöpumpusta?

Ilma-vesilämpöpumpun toimintaperiaatteena on ottaa lämmitysenergiaa ulkoilmasta ja siirtää se lämmityskohteen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään sekä käyttövesijärjestelmään. Ilma-vesilämpöpumpusta laite erottuu siten, että lämpö siirretään ilman sijasta veteen.

Mitä etua ilmavesilämpöpumpusta on maalämpöpumppuun verrattuna?

Ilma-vesilämpöpumpun etuna maalämpöpumppuun verrattuna on ilma-vesilämpöpumpun hankintahinta sekä helppo asennettavuus. Usein esimerkiksi maaperä tai maalämpökaivoille tarvittava tila hankaloittaa maalämpöpumpun asennusta ja usein näihin kohteisiin ilma-vesilämpöpumppu on optimaalinen ratkaisu.

lma-vesilämpöpumpun asennus ei myöskään edellytä tontin mylläämistä porauskalustolla, kuten maalämpöpumppua asennettaessa.

Miten ilmavesilämpöpumppu eroaa ilmalämpöpumpusta?

Ilmalämpöpumpusta laite erottuu siten, että lämpö siirretään ilman sijasta veteen. Ilmalämpöpumpusta poiketen järjestelmää voidaan käyttää myös käyttöveden lämmittämiseen.

Mitä etua ilmavesilämpöpumpusta on verrattuna ilmalämpöpumppuun?

llma-vesilämpöpumppu toimii rakennuksesi pääasiallisena lämmitysjärjestelmänä toisin kuin ilmalämpöpumppu. Ilma-vesilämpöpumppu siirtää lämpöenergiaa edullisella hyötysuhteella ulkoilmasta talosi lämmitysvesikiertoon tehokkaasti myös pakkaskeleillä ja lämmittää samalla myös perheesi tarvitseman käyttöveden.

Kauanko ilmavesilämpöpumpun asennus kestää?

Vesnom hoitaa ilma-vesilämpöpumpun saneerauksen sinulle kätevänä kokonaispakettina. Asennus kestää yleensä noin 1-3 päivää ja prosessi on suunniteltu siten, että saneerauksen aiheuttama haitta asumiselle on mahdollisimman vähäinen.

Paljonko ilmavesilämpöpumppu maksaa?

Ilmavesilämpöpumppujen hinta vaihtelee pumpun tehoista ja remontin laajuudesta riippuen. Kohdekohtaisen hinnan laskemme paikanpäällä ilmaisen kartoituksen yhteydessä. Voit saada kotitalousvähennystä 50 % asennustyön hinnasta.

Voinko maksaa ilmalämpöpumpun säästöillä?

Tarjoamme kaikkiin remontteihin maksuvaihtoehdoksi rahoituksen, jonka maksu voidaan jakaa jopa 84 kuukauden maksueriin. Rahoituksen voi maksaa joustavasti myös nopeammin. Kuukausierän suuruus on 50 eurosta ylöspäin remontin kokonaishinnasta riippuen.

Näin ollen voidaan päästä jopa tilanteeseen, jossa lämmityksessä saavutettu säästö on suurempi, kuin remontista aiheutuva kustannus.

Kokemuksia VESNOMISTA

Pyydä tarjous

Jätä meille yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Olen kiinnostunut seuraavista Vesnomin palveluista: