Tule meille töihin!

Palkkaamme jatkuvasti uusia työntekijöitä kasvumme tueksi. Meille on tärkeää, että työtekijöillä on positiivista otetta ja asiakkaita auttavaa otetta. Perehdytämme ja koulutamme kaikki työntekijät.

Oletko aloittamassa työuraasi?

Meillä Vesnomilla on paljon juuri työuransa aloittaneita työntekijöitä. Perehdytämme ja koulutamme työntekijät aina tehtävään. Vuosien kokemuksella ymmärrämme, millaista tukea nuori, työelämäänsä aloittava työntekijä kaipaa.

Oletko jo kokenut ammattilainen?

Suomessa on vielä kymmeniä tuhansia LVI-remontteja nopeasti kaipaavaa kotitaloutta. Nyt on aktiivisen ammattilaisen työnteon aika. Koeponnistetun konseptin avulla osaamisesi pääsee nopeasti hyötykäyttöön.

Avoimet työpaikkamme

LVI-ASENTAJIA JA URAKOITSIJOITA SEKÄ VIEMÄRISUKITTAJIA ROVANIEMEEN, OULUUN, KUOPIOON JA HELSINKIIN!"

Haemme Lvi-asentajia ja viemärisukittajia Rovaniemelle, Ouluun, Kuopioon ja Helsinkiin. Jos haluat toimia yrittäjänä, niin sekin on mahdollista!

Lvi-asentajia tarvitsemme Rovaniemelle, Ouluun ja Kuopioon. Kokemus kylmälaiteasennuksista katsotaan eduksi.

Viemärisukittajia haemme Ouluun ja Etelään. Koulutamme tehtävään, joten aikaisempaa kokemusta et tarvitse!

Jos omaat hyvän asenteen sekä asiakaspavelutaidot, niin ole meihin yhteydessä.

Lisätietoja:
Asennusjohtaja Perttu Jokitalo, perttu.jokitalo@vesnom.fi


Myyntiedustaja Kuopio, Tampere, Lappeenranta ja Vantaa

Haluaisitko olla osa huipputiimiä ja mukavaa työyhteisöä? Haluatko kouluttautua myynnin osaajaksi? Tunnetko mielenkiintoa toimia erilaisten ihmisten kanssa? Meillä on tarve uusille myyntiedustajille ja koulutamme jatkuvasti uusia myyntikykyjä. Haluatko mukaan myymään koeteltua konseptia.

Jätä yhteystiedot:


Asiakashankkija

Vesnom Oy on valtakunnallinen käyttövesi-, lämmitys- ja viemäriputkiremontteihin sekä energiaystävällisten lämmönlähteiden uusintaan erikoistunut yritys.

Toimintamme kasvaessa vahvistamme nyt asiakashankinta tiimiämme Oulun alueella. Meidät tunnetaan laadukkaasta työstä ja erittäin hyvästä ilmapiiristä. Putkisaneerauksien suuri tarve lupaa asiakashankkijoillemme entistäkin paremmat mahdollisuudet menestyä työssään.

Oletko sinä tuleva asiakashankkijamme? Aikaisempaa kokemusta työstä emme vaadi, toki kokemus vastaavanlaiseta työstä katsotaan eduksi. Saatat olla koulutukseltasi leipuri tai timpuri, koulutamme sinut jokatapauksessa tehtävään. Riittää siis, kun tahdot oppia itsellesi uuden työn ja osaat tarttua haasteisiin.

Tarjoamme:
Pohjapalkan, provision ja bonukset
Helpon ja tehokkaan soittojärjestelmän
Kattava perehdytys ja jatkuva tuki työn tekemiseen
Innostavan ja kannustava ilmapiirin
Viihtyisät ja tilavat tilat Kempeleessä
Kokopäivätyön

Lisää meistä löydät osoitteesta vesnom.fi tai numerosta 040-530 9828/Niklas Korkiakoski