Tule meille töihin!

Palkkaamme jatkuvasti uusia työntekijöitä kasvumme tueksi. Meille on tärkeää, että työtekijöillä on positiivista otetta ja asiakkaita auttavaa otetta. Perehdytämme ja koulutamme kaikki työntekijät.

Oletko aloittamassa työuraasi?

Meillä Vesnomilla on paljon juuri työuransa aloittaneita työntekijöitä. Perehdytämme ja koulutamme työntekijät aina tehtävään. Vuosien kokemuksella ymmärrämme, millaista tukea nuori, työelämäänsä aloittava työntekijä kaipaa.

Oletko jo kokenut ammattilainen?

Suomessa on vielä kymmeniä tuhansia LVI-remontteja nopeasti kaipaavaa kotitaloutta. Nyt on aktiivisen ammattilaisen työnteon aika. Koeponnistetun konseptin avulla osaamisesi pääsee nopeasti hyötykäyttöön.

Avoimet työpaikkamme

Asennusvastaava Oulu

Haemme Kempeleen toimipisteelle asennusvastaavaa vastaamaan Pohjois-Suomen asennuksen työnjohtamisesta. Jos sinulla on lvi-alan koulutus ja kokemusta asentamisesta (remontit) sekä kokemusta esimiestyöstä, niin saatat olla etsimämme henkilö! Kylmäalan luvat ovat eduksi.


Myyntiedustaja Kuopio, Tampere, Lappeenranta ja Vantaa

Haluaisitko olla osa huipputiimiä ja mukavaa työyhteisöä? Haluatko kouluttautua myynnin osaajaksi? Tunnetko mielenkiintoa toimia erilaisten ihmisten kanssa? Meillä on tarve uusille myyntiedustajille ja koulutamme jatkuvasti uusia myyntikykyjä. Haluatko mukaan myymään koeteltua konseptia.

Jätä yhteystiedot:


Asiakashankkija

Vesnom Oy on valtakunnallinen käyttövesi-, lämmitys- ja viemäriputkiremontteihin sekä energiaystävällisten lämmönlähteiden uusintaan erikoistunut yritys.

Toimintamme kasvaessa vahvistamme nyt asiakashankinta tiimiämme Oulun alueella. Meidät tunnetaan laadukkaasta työstä ja erittäin hyvästä ilmapiiristä. Putkisaneerauksien suuri tarve lupaa asiakashankkijoillemme entistäkin paremmat mahdollisuudet menestyä työssään.

Oletko sinä tuleva asiakashankkijamme? Aikaisempaa kokemusta työstä emme vaadi, toki kokemus vastaavanlaiseta työstä katsotaan eduksi. Saatat olla koulutukseltasi leipuri tai timpuri, koulutamme sinut jokatapauksessa tehtävään. Riittää siis, kun tahdot oppia itsellesi uuden työn ja osaat tarttua haasteisiin.

Tarjoamme:
Pohjapalkan, provision ja bonukset
Helpon ja tehokkaan soittojärjestelmän
Kattava perehdytys ja jatkuva tuki työn tekemiseen
Innostavan ja kannustava ilmapiirin
Viihtyisät ja tilavat tilat Kempeleessä
Kokopäivätyön

Lisää meistä löydät osoitteesta vesnom.fi tai numerosta 040-530 9828/Niklas Korkiakoski