Piileekö kotisi rakenteissa terveysriski?

Viemäreiden elinkaari on n. 25 vuotta. Suomessa on vielä valtavasti kiinteistöjä, joissa on huonokuntoisia viemäreitä. viemärivuoto on kallis korjata, koska vesi on eloperäistä ja rakenteet pitää purkaa. Kaikki 1940-60 luvulla asennetut valurauta ja betoniviemärit ovat korjauksen tarpeessa. Viemärivuodot ovat piileviä ja voivat vaikuttaa myös sisäilman laatuun.

Miksi valita VESNOM-viemäriremontti?

Ainutlaatuisen tehokas VESPAK logistiikka- ja asennusjärjestelmä.
Henkilökuntamme hoitaa koko remontin LVI-suunnittelusta loppusiivoukseen.
Yli 6000 tyytyväistä asiakasta ympäri Suomen.

Tutustu ainutlaatuiseen VESPAK -järjestelmään ›

Usein kysytyt kysymykset

Mitä riskejä vanhoihin viemäreihin liittyy?

Vanhoihin viemäreihin liittyy vuotoriski. Viemärivuodot ovat huomattavasti vesiputkien vuotoja vakavampia, sillä viemäreissä virtaava jätevesi on eloperäistä ja vuototapauksissa remonttit huomattavan vaativia.

Viemärivuodot voivat vaikuttaa myös sisäilman laatuun.

Kuinka pitkään viemärit kestävät?

Viemäreiden käyttöikä on n. 25 vuotta. Suomessa on vielä valtvasti kiinteistöjä, joissa on huonokuntoisia viemäreitä.

Paljonko viemäriremontti maksaa?

Jos viemäriremontti tehdään ajoissa, säästetään selvää rahaa. Tällöin olemassa olevat viemärit voidaan korjata sukittamalla. Jos viemäristö on mennyt jo huonoon kuntoon, tulee viemäriputket vaihtaa kokonaan. Sukittaminen on huomattavasti edullisempaa kuin viemäreiden vaihtaminen.

Olosuhteista, rakenteista ja laajuudesta riippuen viemäriremontin hinta vaihtelee. Kohdekohtaisen hinnan laskemme paikanpäällä ilmaisen kartoituksen yhteydessä. Voit saada kotitalousvähennystä 50 % asennustyön hinnasta.

Kauanko viemäriremontti kestää?

Sukittamalla toteutettava viemäriremontti kestää yleensä 3-5 työpäivää. Sukittamalla tehtävän remontin aikana kodissa voidaan myös asua. Laajemmassa, viemäreiden vaihtoa vaativassa remontissa aikataulu ja remontin kesto selviää kartoituksen ja suunnittelun yhteydessä.

Voinko asua kodissani viemäriremontin aikana?

Sukittamalla tehtävän remontin aikana kodissa voidaan asua.

Mikä on järkevin tapa korjata viemärit? Kannattaako vaihtaa suoraan uudet?

Jos olemassa olevat viemärit ovat ehjät, niihin voidaan käyttää viemäreiden sukitusmenetelmää. Jos viemäreissä on jo vuotoja ja ne ovat liian huonossa kunnossa, on remontti järkevää toteuttaa viemäreitä vaihtamalla.

Voinko saada viemäriremontista kotitalousvähennystä?

Sinulla on oikeus kotitalousvähennykseen, kun teemme sinulle remontin kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi. Voit saada kotitalousvähennyksen myös omien tai puolisosi vanhempien ja isovanhempien kotona tehtäviin remontteihin, jos osallistut sen kustannuksiin.
Myös avopuoliso voi saada kotitalousvähennyksen, vaikka hänellä ei olisi omistusoikeutta asuntoon. Lisätietoa voit kysyä asiantuntijaltamme.
Tarkan kotitalousvähennyksen määrän laskemme tarjouksen yhteydessä.

Voinko maksaa viemäriremontin erissä?

Tarjoamme kaikkiin remontteihin maksuvaihtoehdoksi rahoituksen, jonka maksu voidaan jakaa jopa 84 kuukauden maksueriin. Rahoituksen voi maksaa joustavasti myös nopeammin. Kuukausierän suuruus on 50 eurosta ylöspäin remontin kokonaishinnasta riippuen.

Kokemuksia VESNOMISTA

Pyydä tarjous

Jätä meille yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Olen kiinnostunut seuraavista Vesnomin palveluista: