Ilmavesilämpöpumppu tuo lämmitysenergian kustannuksissa jopa 50% säästöt

Laadukkaat ja varmatoimiset Mitsubishi Electric ilmavesilämpöpumput asennettuna ympäri Suomen takuutyönä.

Me Vesnomilla myymme käyttövalmiita ilmavesilämpöpumppuja taloihin ja suurkiinteistöihin, Avaimet käteen-toimituksella, koko Suomen alueella. Saat meiltä yhdellä selkeällä sopimuksella, laadukkaat testeissä menestyneet, Scanofficen ilmavesilämpöpumput asennettuna – takuutyönä.

Lämmitä kiinteistösi toimintavarman ilmavesilämpöpumpun luontoa säästävällä energialla. Säästä lämmityskuluissa jopa puolet ja nauti miellyttävän automaation tuottamasta asumislämmöstä. Sama viimeistelty Mitsubishin teknologia tuottaa kiinteistössä tarvittavan käyttöveden. Saat sijoitukselle välittömän tuottohyödyn ja energiasäästöä vuosikymmeniksi eteenpäin.

Talon lämmitysmuodolla ja lämmönlähteellä on väliä

Uusien kiinteistöjen rakentajat käyttävät paljon aikaa lämmitysjärjestelmän suunnitteluun ja valintaan. Lämmitysjärjestelmän ja lämmitysmuodon valinnalla on kauaskantoiset seuraukset. Tulevaisuuden energia- ja lämmityskustannukset riippuvat näistä valinnoista. Vanhan talon ja kiinteistön omistaja törmää niihin ratkaisuihin, jotka edellinen asukas on tehnyt.

Vanhat kiinteistöt lämmitetään usein sähköllä tai öljykattilalla lämmitettävällä, energiaa hukkaavalla, suurella vesivaraajalla. Varsinkin vuoden kylmimpinä pakkaspäivinä fossiilisella öljyllä ja sähköllä lämmittäminen rasittaa ympäristöä. Kiinteistön sisälämpötilaa tekisi mieli ennemmin laskea kuin pitää miellyttävänä lämpimänä, koska sähkö- ja öljylämmitykset ovat kalliita käyttää.

Lämmönlähde on voinut tulla vanhassa kiinteistössä jo tiensä päähän tai vaatii ainakin jatkuvia kalliita huoltotoimenpiteitä. Edellisen omistajan päätöksiin ei tarvitse jumittua lopuksi ikää. Kiinteistöjen lämmitykseen on olemassa ympäristöä säästäviä ja lämmityskustannukset jopa puolittavia nykyaikaisia ja helppokäyttöisiä ratkaisuja.

Käyttöveden kulutus haukkaa merkittävän osan energialaskusta - Ilmavesilämpöpumppu tuo avun

Suomalaiset käyttävät vuorokaudessa vettä keskimäärin noin 150 litraa per henkilö. Veden kulutus jakaantuu kotitaloudessa keskimäärin siten, että peseytymiseen kuluu noin 40 prosenttia, wc:ssä kuluu vajaa 30 prosenttia, pyykin pesuun kuluu reilu 10 prosenttia ja keittiössä vähän yli 20 prosenttia. Lämpimän käyttöveden osuus on kotitalouksien vedenkulutuksesta on noin puolet.

Lämmintä vettä kuluu muun muassa siivoukseen, astioiden ja pyykkien pesemiseen sekä ruoan laittoon ja peseytymiseen. Veden kulutukseen vaikuttavat käyttötottumukset ja vesikalusteiden, kuten wc-istuimen ja hanojen, kunto ja ikä. Omalla veden käytöllä voi vaikuttaa kulutukseen: viisi minuuttia suihkussa kuluttaa vettä noin 60 litraa ja ammekylvyssä kulutus voi olla moninkertainen.

Jokainen käytetty lämmin vesilitra pitää lämmittää kylmästä vedestä. Nykyaikaisen kiinteistön talotekniikalla veden lämmitys onnistuu ympäristöystävällisesti ja tehokkaasti. Nykyteknologialla ulkoilman lämpöenergia voidaan ottaa talteen myös talven alhaisissa lämpötiloissa, jopa 28 asteen pakkasilla. Ilmavesilämpöpumppu siirtää lämpöenergian tekniikan avulla kodin lämpimän käyttöveden tuottamiseen.

Ilmavesilämpöpumppu auttaa tekemään konkreettisia ilmastotekoja, ympäristöä ja lämmityskustannuksia säästäen

Asumisen energiakustannuksista suurimman osan muodostaa asuntojen lämmitys. Vanhemman omakotitalon tai suurenkin liikekiinteistön lämpö ja lämmin käyttövesi voidaan tuottaa sähköllä tai polttamalla öljyä. Sähkölämmittäjän sähkölasku on siirtohintojen kasvaessa kasvanut vuodesta toiseen. Öljylämmittäjälle ei tahdo löytyä ymmärrystä ilmastokeskustelun rinnalla.

Fossiilisten polttoaineiden, kuten öljy, hiili ja maakaasu, poltto aiheuttaa pienhiukkas- ja kasvihuonekaasupäästöjä. Moni kiinteistön käyttäjä on valistunut ilmastonmuutoksen vaikutuksista omaan käyttäytymiseen. Ilmastonmuutoksen hillitsemistä ohjataan myös poliittisin keinoin. Kiinteistön omistajat haluavat kantaa oman ympäristövastuunsa ja hoitaa lämmityksen ekologisesti ja puhtaasti.

Olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle voidaan rakentaa energiaa säästävä täydentävä ratkaisu. Vanhan lämmönlähteen tullessa kokonaan tiensä päähän on se järkevä päivittää nykyaikaiseen ja varmatoimiseen ilmavesilämpöpumppu tekniikkaan. Lämmitysjärjestelmän päivittäminen nykyaikaiseksi tuo toimintavarmuutta ja luo kustannusten ja energian säästöjä jopa 50 prosenttia aiempaan nähden.

Lämmitä talosi ja kiinteistösi ilmavesilämpöpumpulla

Arvostatko kodin lämmitysjärjestelmän erinomaista käyttövarmuutta ja -mukavuutta?

Lämmitä kotisi tehokkaalla ilmavesilämpöpumpulla, kovimpinakin pakkaspäivinä asumismukavuus on huippuluokkaa. 

Ilmavesilämpöpumpun ulkoyksikössä sen kylmäaineeseen siirtyy lämpöenergiaa ulkoilmasta. Sisäyksikössä tämä energia siirretään talon lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottamiseen ja  lämmintä vettä riittää.

Nykyaikainen laitteistolla varmistat kotisi optimaalisen energiantuotannon. Laitteisto tuo mukanaan erinomaista käyttövarmuutta. Samalla onnistut jopa puolittamaan vuotuiset lämmityskustannukset.

Vesnom käyttövalmiin ilmavesilämpöpumpun hyödyt KIINTEISTÖN LÄMMITTÄJÄLLE:

1. Toimii optimaalisesti myös Suomen vaativissa talviolosuhteissa.

2. Tehokas kodin energiantuotanto vähentää jopa puolet lämmityslaskusta.

3. Lämpö jaettavissa tasaisen tarkasti ja nopeasti lämmönjakoverkostossa koko taloon.

4. Käyttöopastus ja etäohjaus takaavat käyttövarmuuden ja asumismukavuuden.

Me Vesnomilla tarjoamme asiakkaillemme kilpailukykyiseen hintaan markkinoiden parhaimmat ilmavesilämpöpumput! Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja hyödynnä kampanjaedut!

Varmista riittävä lämpimän käyttöveden määrä asunnossasi

Haluatko nauttia lämpimästä ja rentouttavasta suihkusta tai lämpimästä kylvystä?

Varmista lämpimän käyttöveden riittävyys laadukkaalla ja toimintavarmalla ilmavesilämpöpumpulla.

Vesnomin ilmavesilämpöpumppu lämmittää talosi kovillakin pakkasilla ja tuottaa 40 asteista käyttövettä yhtäjaksoisesti jopa 290 litraa. Lämmintä vettä riittää suihkussa käyntiin tai siivoukseen.

Korkealaatuinen ja viimeistelty teknologia luo käyttövarmuutta ja turvallisuutta ilmavesilämpöpumpun käyttäjälle. Laitteiston säätäminen ja käyttö on tehty helpoksi, jossa etäohjaus on mahdollista.

Vesnom käyttövalmiin ilmavesilämpöpumpun eri hyötyjä VEDEN LÄMMITTÄJÄLLE:

1. Yksiköt on helppo sijoittaa rakennukseen niiden pienen koon takia.

2. Lämmintä käyttövettä 40 asteisena yhtäjaksoisesti jopa 290 litraa.

3. Helppokäyttöisellä säätimellä lämpötilan säätö, jopa puolen asteen tarkkuudella.

4. Turvallista ja helppoa vedenlämmitystä pitkäikäisellä ja laadukkaalla laitteella.

Me Vesnomilla tarjoamme asiakkaillemme ilmavesilämpöpumput kilpailukykyiseen hintaan markkinoiden parhailla ominaisuuksilla! Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja hyödynnä kampanjaedut!

Säästä ilmavesilämpöpumpulla lämmityskustannuksia ja ympäristöä

Haluatko jopa puolittaa lämmityskustannusten määrän ja saada investoinnille vakaan ja varman tuoton? Haluatko tehdä konkreettisia ympäristötekoja ja tuottaa itse puhdasta lämmitysenergiaa?

Ota lämmityskustannukset omaan hallintaan ympäristöystävällisellä ilmavesilämpöpumpulla.

Tee konkreettinen ilmastoteko ja hillitse ilmastonmuutosta. Investoi laadukkaaseen Vesnomin ilmavesilämpöpumppuun ja lämmitä asuntosi ja käyttövesi ekologisesti ympäristöä säästäen.

Säästät lämmityskuluissa ja nautit miellyttävän automaation tuottamasta tasaisesta asumislämmöstä eri vuodenaikoina. Saat investoinnillesi jopa 20-30 prosentin vuotuisen tuoton.

Vesnom käyttövalmiin ilmavesilämpöpumpun hyödyt SÄÄSTÄJÄLLE:

1. Jopa 50% säästöt lämmitysenergian kustannuksissa.

2. Laadukas ja pitkäikäinen ilmavesilämpöpumppu lämmittää asuntoasi kymmeniä vuosia.

3. Ilmavesilämpöpumpun asennus oikeuttaa kotitalousvähennykseen.

4. Kodin lämmitysenergian tuotto ekologisesti ympäristöä säästäen.

Me Vesnomilla kannamme vastuumme ja myymme ilmavesilämpöpumput kilpailukykyiseen hintaan markkinoiden parhailla säästöominaisuuksilla! Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja hyödynnä kampanjaedut!

Miksi valita VESNOM ilmavesilämpöpumppu?

icon-vespak
Ainutlaatuisen tehokas VESPAK logistiikka- ja asennusjärjestelmä.
vesnom-icon-ulkoyksikko

Yli 200 asennettua ilmavesilämpöpumppua.

icon-tyytyvaista

Säästöä jopa 50% lämmityskuluista.

Ilmavesilämpöpumpusta usein kysyttyjä kysymyksiä:

Miten ilmavesilämpöpumppu eroaa maalämpöpumpusta?

Ilma-vesilämpöpumpun toimintaperiaatteena on ottaa lämmitysenergiaa ulkoilmasta ja siirtää se lämmityskohteen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään sekä käyttövesijärjestelmään. 

Kustannusero tulee maalämmön vaatimasta lämmönkeruupiirin tai porakaivon kustannuksista – Ilmavesilämpöpumpussa näitä kustannuksia ei tule. 

Mitä etua ilmavesilämpöpumpusta on maalämpöpumppuun verrattuna?

Ilma-vesilämpöpumpun etuna maalämpöpumppuun verrattuna on ilma-vesilämpöpumpun hankintahinta sekä helppo asennettavuus. Usein esimerkiksi maaperä tai maalämpökaivoille tarvittava tila hankaloittaa maalämpöpumpun asennusta ja usein näihin kohteisiin ilma-vesilämpöpumppu on optimaalinen ratkaisu.

Ilma-vesilämpöpumpun asennus ei myöskään edellytä tontin mylläämistä porauskalustolla, kuten maalämpöpumppua asennettaessa.

Miten ilmavesilämpöpumppu eroaa ilmalämpöpumpusta?

Ilmalämpöpumpusta laite erottuu siten, että lämpö siirretään ilman sijasta veteen. Ilmalämpöpumpusta poiketen järjestelmää voidaan käyttää myös käyttöveden lämmittämiseen.

Mitä etua ilmavesilämpöpumpusta on ilmalämpöpumppuun verrattuna?

llma-vesilämpöpumppu toimii rakennuksesi pääasiallisena lämmitysjärjestelmänä toisin kuin ilmalämpöpumppu. Ilma-vesilämpöpumppu siirtää lämpöenergiaa edullisella hyötysuhteella ulkoilmasta talosi lämmitysvesikiertoon tehokkaasti myös pakkaskeleillä ja lämmittää samalla myös perheesi tarvitseman käyttöveden.

Kauanko ilmavesilämpöpumpun asennus kestää?

Vesnom hoitaa ilma-vesilämpöpumpun saneerauksen sinulle kätevänä kokonaispakettina. Asennus kestää yleensä noin 1-3 päivää ja prosessi on suunniteltu siten, että saneerauksen aiheuttama haitta asumiselle on mahdollisimman vähäinen.

Paljonko ilmavesilämpöpumppu maksaa?

Ilmavesilämpöpumppujen hinta vaihtelee pumpun tehoista ja remontin laajuudesta riippuen. Kohdekohtaisen hinnan laskemme paikanpäällä ilmaisen kartoituksen yhteydessä. Voit saada kotitalousvähennystä 40 % asennustyön hinnasta.

Voinko maksaa ilmavesilämpöpumpun säästöillä?

Tarjoamme kaikkiin remontteihin maksuvaihtoehdoksi rahoituksen, jonka maksu voidaan jakaa jopa 84 kuukauden maksueriin. Rahoituksen voi maksaa joustavasti myös nopeammin. Kuukausierän suuruus on 50 eurosta ylöspäin remontin kokonaishinnasta riippuen.

Näin ollen voidaan päästä jopa tilanteeseen, jossa lämmityksessä saavutettu säästö on suurempi, kuin remontista aiheutuva kustannus.

Miksi valita VESNOM ilmavesilämpöpumppu

icon-vespak
Ainutlaatuisen tehokas VESPAK logistiikka- ja asennusjärjestelmä.
icon-ammattilaista

Henkilökuntamme hoitaa koko remontin suunnittelusta loppusiivoukseen.

icon-tyytyvaista
Yli 6000 tyytyväistä asiakasta ympäri Suomen.

Kokemuksia VESNOMISTA

Lisää asumisen turvallisuutta.

Raimo ja Elsa Pajavuorelle Hämeenlinnaan Vesnom toteutti täydellisenä putkiremontin. Vesnomin toiminta sai hyvää palautetta. Auttavaisia miehiä olivat nämä asentajat, eivät kiroilleet ja heidän kanssa oli

Lue lisää »

Homma sujui hyvin

Homma sujui hyvin! Kyllikki Taivalkoski asuu Taivalkoskella vuonna 1959 rakennetussa rintamamiestalossa. Vesnom on tehnyt jo kaksi remonttia Kyllikin kotiin, vuonna 2013 käyttövesiremontti ja vuonna 2016

Lue lisää »