Tule meille töihin!

Palkkaamme nyt 5-6 uutta myyjää Ouluun kasvumme tueksi. Lisäksi palkkaamme aluemyyjiä Kajaaniin, Kokkolaan, Vaasaan sekä Seinäjoelle. Meille on tärkeää, että työtekijöillä on positiivista otetta ja asiakkaita auttavaa otetta. Perehdytämme ja koulutamme kaikki työntekijät.

Oletko aloittamassa työuraasi?

Meillä Vesnomilla on paljon juuri työuransa aloittaneita työntekijöitä. Perehdytämme ja koulutamme työntekijät aina tehtävään. Vuosien kokemuksella ymmärrämme, millaista tukea nuori, työelämäänsä aloittava työntekijä kaipaa.
Vesnom_työpaikka

Oletko jo kokenut ammattilainen?

Suomessa on vielä kymmeniä tuhansia LVI-remontteja nopeasti kaipaavaa kotitaloutta. Nyt on aktiivisen ammattilaisen työnteon aika. Koeponnistetun konseptin avulla osaamisesi pääsee nopeasti hyötykäyttöön.

Avoimet työpaikkamme:

Asiakashankkija Oulu

Asiakashankkija Ouluun Vesnom Oy on valtakunnallinen käyttövesi-, lämmitys- ja viemäriputkiremontteihin sekä energiaystävällisten lämmönlähteiden uusintaan erikoistunut yritys. Toimintamme kasvaessa vahvistamme nyt asiakashankinta tiimiämme Oulun alueella. Meidät

Tutustu ja Hae »

Myyntiedustaja Oulu

Myyntiedustaja Oulu Haluaisitko olla osa huipputiimiä ja mukavaa työyhteisöä? Haluatko kouluttautua myynnin osaajaksi? Tunnetko mielenkiintoa toimia erilaisten ihmisten kanssa? Meillä on tarve uusille myyntiedustajille ja

Tutustu ja Hae »